Happy Socks

• Köp 5 par strumpor, betala för 4!
close menu
  • Köp 5 par strumpor, betala för 4!

Varför kan jag inte lägga en order eller checka ut på er hemsida?

Om du inte kan betala på vår hemsida, försök med följande steg:

1. Din betalning kan ha nekats av din bank. Var god ta kontakt med banken för att ta reda på om så är fallet. De kan även hjälpa till med att låsa upp ditt kort så du kan försöka på nytt.

2. Adressen dit ordern ska skicka till bestämmer vilken regional hemsida som ni ska handla på. För att vara säker på att du är på rätt regionhemsida välj rätt flagga längst upp till vänster. Om du handla på den mobilanpassade hemsidan kan du hitta region/land på drop-down menyn.

3. Din adress får inte innehålla några specialtecken (t.ex. / ( & € * # etc.)

4. Ladda om din webbläsarefönster

5. Om inget av ovan nämda fungerar prova att använda en annan webbläsare eller att rensa cookies och temporära internetfiler.

6. Om du får ett felmeddelande om att begärt antal produkter inte finns i lager, vänligen se efter om du har slutsålda artiklar i din varukorg och ta bort dem genom att klicka på det lilla X:et bredvid.

*Om inget av ovanstående förslag löser problemet i kassan kontakta support.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Hittar du inte vad du söker?

Powered by Zendesk