Happy Socks

• FRI FRAKT!
close menu
  • FRI FRAKT!

Men's Button Boxer Brief

Button Boxer Brief för män

Komposition: 95% Bomull, 5% Elastan

Beskrivning: Boxerkalsongen är en klassisk stil som har varit en favorit för många genom åren. Den har längre ben än den moderna underbyxan och har en knappgylf. Passformen är åtsittande men ändå bekväm och tillåter att enkelt flytta runt. Boxerkalsongen finns i en stor mängd olika färgrika mönster och kontrasterande linningar. Välj din favoritstil som kommer att ge dig den där extra glädjen på morgonen när du ögnar igenom din garderob. Sammansättning: 95% bomull med 5% elastan. Bomullen ger maximal andningsförmåga och elastan tillåter komfort och stretch.

Storlekar: Se information om storlek i vår storleksguide.

Tillverkade i Kina

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Hittar du inte vad du söker?

Powered by Zendesk