• MULTI-BUY HAPPINESS!
close menu
  • MULTI-BUY HAPPINESS!

Hvordan melder jeg meg av nyhetsbrevet til Happy Socks?

If you would like to unsubscribe from our newsletter, please follow these steps:

1. Rull hele veien ned til bunnen av ditt Happy Socks nyhetsbrev og se etter den dedikerte linken, hvor du kan melde deg av.

2. Klikk på linken for å melde deg av, da vil du ikke lenger motta noen fremtidig informasjon eller oppdateringer fra Happy Socks.

3. Du vil bli omdirigert til et skjermbilde med en bekreftelse, som vil vise at din avmelding er vellykket.

4. Har du problemer med å finne avmeldings-knappen? Vennligst benytt søkefunksjonen i din nettleser eller e-postprogrammet for å finne den i ditt vindu