Gratis frakt på alle julegavene dine!

Hvilke land leverer dere til?

Produkter som bestilles på vår norske nettside kan kun fraktes til adresser i Norge.

For å motta en pakke skal du bestille fra den regionale nettsiden tilpasset landet eller området du befinner deg i. Fraktadressen din fastslår hvilken nettside du må bestille fra (f.eks. hvis fraktadressen din er i Norge, må du også bestille fra den norske nettsiden).

For å sjekke at du er på korrekt nettside som Global, EU, USA, etc., må du velge det riktige flagget øverst i venstre hjørne på nettsiden, eller velge riktig land i nedtrekksmenyen på den mobile enheten din.

Bestillinger til land utenfor EU kan være gjenstand for merverdiavgift, toll og/eller avgifter som blir pålagt når pakken når landet ditt. Vi sender pakken etter Incoterms levering uten tollbetaling (DDU), noe som betyr at vi ikke innhenter mva, toll og/eller avgifter på bestillinger til land utenfor EU og at vi ikke kan forutsi hvilke spesifikke avgifter som kan bli pålagt, du må kontakte ditt lokale tollkontor for konkrete opplysninger.

Finner du ikke det du leter etter?

Change country/region