• Summer SALE: 30% off + free shipping.
close menu
  • Summer SALE: 30% off + free shipping.

Hvordan bruker jeg kupongkoden min?

Happy Socks-kupongkoder Slik fungerer det: Kupongkoder er kun gyldige for vanlig prisede produkter, ikke for allerede nedsatte produkter. De kan ikke kombineres med andre tilbud eller andre kupongkoder. De gjelder ikke for produkter som er en del av et begrenset antall. Du må taste inn en kupongkode i det riktige feltet, «Kupongkode», ved utloggingen. Pass på at det ikke legges til ekstra mellomrom når du limer inn koden.