Happy Socks

• Gratis verzending op bestellingen vanaf €30

Change country

Over de website

Welke browser wordt door jullie ondersteund?

Onze site functioneert met de meeste webbrowsers. Mocht je een probleem ondervinden met je browser dan kunnen wij Mozilla Firefox, Explorer, Safari of Chrome aanbevelen.

Zijn de kleuren op de website een weergave van het originele product?

We fotograferen al onze items met de intentie een realistische weergave van de producten op de site te plaatsen. Aangezien computerbeelschermen en beeldscherminstellingen variëren, kunnen we niet garanderen dat producten op je scherm er exact hetzelfde uit zullen zien als de producten die je in levende lijve in je handen krijgt. Het verschil is altijd verwaarloosbaar, en je Happy Socks producten zullen er hoe dan ook fantastisch uitzien!

Wat kan ik doen als ik mijn gewenste product niet kan vinden op de website?

Let op: De zoekbalk in ons Helpcenter/onze Klantenservice is niet gemaakt voor het zoeken van producten.

Je kunt de speciale Productzoekbalk gebruiken. Deze zoekbalk bevindt zich in de rechter bovenhoek van de website, of gebruik de speciale zoekfunctie in het drop-down menu op jouw tablet of telefoon.

______________________________________________________________________________________________________

Zoeken naar een specifiek product:

1. Vul de artikelnaam of het artikelnummer (SKU) in de Productzoekbalk rechtsbovenin de website.

2. De resultaten tonen alle overeenkomstige producten van jouw zoekopdracht. Je kunt dan het gewenste product kiezen dat leidt naar de pagina van dit specifieke product.

3. In het geval dat je niet beschikt over het artikelnummer (SKU), kun je ook een specifieke kleur of patroon gebruiken om te zoeken (bijv., strepen, blauw, stippen). Alle items die overeenkomen met jouw zoekopdracht worden dan weergegeven.

4. Als je jouw gewenste product niet kunt vinden, kan dit betekenen dat het niet op voorraad is op dit moment. Wij zullen proberen de voorraad zo snel mogelijk weer aan te vullen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent?

Mogelijk gemaakt door Zendesk