Happy Socks

Gratis verzending vanaf 35 €

Waarom kan ik mijn bestelling niet plaatsten of kan ik niet betalen op jullie website?

Als jij niet kan betalen of een bestelling plaatsen op onze website, probeer dan de volgende stappen:

1. Zorg ervoor dat er geen speciale tekens (zoals / ( & € * # ) bij de kassa velden zijn en alle letters te veranderen in klassieke Romeinse letters (u y z c d r s) als dat van toepassing is. Zorg ervoor dat je alle verplichte velden hebt ingevuld.

2. Het zou kunnen dat sommige items in jouw winkelwagentje uitverkocht geraakt zijn terwijl jij jouw bestelling aan het plaatsen was. Vernieuw jouw browservenster. Als een bericht verschijnt dat zegt dat jouw item(s) niet op voorraad zijn, kijk dit alsjeblieft na en verwijder uitverkochte items door op de kleine X naast het item te klikken.

3. Als je een bestelling met een mobiel apparaat aan het plaatsen bent, probeer dan een bestelling met een computer te plaatsen.

4. Probeer cookies en cache uit je browser te verwijderen. Als dit niet werkt, probeer jouw bestelling dan te plaatsten op een andere browser.

5. Het land van bestemming bepaalt op welke regionale website je kunt winkelen. Om ervoor te zorgen dat jij bestelt op de juiste regionale website, kies dan de juiste vlag in de voettekst van de website.

6. Betalingspogingen kunnen worden geweigerd door jouw bank. Neem dan contact op met jouw bank om te zien of dit het geval is. Zij zijn ook in staat om jou te helpen en te informeren, zodat jij het opnieuw kan proberen. Je kunt ook proberen om een andere creditcard of betaalmethode te gebruiken (bijv. PayPal).

*Als geen van de bovenstaande tips het probleem op de betaalpagina oplost, neem dan contact op met de klantenservice.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent?

Change country/region

Mogelijk gemaakt door Zendesk