• Ilmainen toimitus kun ostat Smile-sukat!
close menu
  • Ilmainen toimitus kaikkiin yli €30 tilauksiin!

Miksi en voi tehdä tilaustani verkkosivuillanne?

Jos maksaminen ei onnistu verkkosivuillamme, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Maksuyritykset voidaan estää pankkisi toimesta. Ota yhteyttä pankkiisi selvittääksesi, jos näin on tapahtunut. He voivat myös yrittää auttaa sinua ja poistaa mahdolliset estot, jotta voit yrittää uudelleen.

2. Toimitusmaa määrittelee alueellisen verkkosivun, jolta sinun on tilattava tuotteesi. Valitse verkkosivun vasemmasta yläreunasta maasi lippu, jotta tilaat oikealta alueelliselta verkkosivulta. Jos ostat mobiililaitteelta, löydät maavalikon pudotusvalikosta.

3. Varmista, että osoitteessasi ei ole virheellisiä merkkejä (esimerkiksi: / ( & € # ja niin edelleen).

4. Päivitä selaimesi ikkuna.

5. Jos mikään yllä olevista ei toiminut, yritä tehdä tilauksesi eri selaimesta tai tyhjennä Internet-selaimesi evästeet, ja yritä sitten uudelleen.

6. Jos näytöllesi ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa sanotaan, ettei haluamaasi tuotetta ole varastossa, se saattaa johtua siitä, että jotkin ostoskorissasi olevista tuotteista myytiin loppuun tehdessäsi tilausta. Tarkista ja poista loppuunmyydyt tuotteet klikkaamalla pientä X-kuvaketta tuotteen vieressä.

*Jos mikään yllä olevista ei toiminut, ota yhteyttä tukeen.