• Ilmainen toimitus kaikkiin yli 30€ tilauksiin!

Change country

Tietoa verkkosivuista

Mitä selaimia verkkosivunne tukevat?

Verkkosivustomme toimii useimmissa verkkoselaimissa. Mikäli törmäät ongelmiin, suosittelemme Mozilla Firefoxin, Explorerin, Safarin tai Chromen käyttämistä.

Vastaavatko verkkosivuston värit alkuperäistä tuotetta?

Pyrimme ottamaan kaikista tuotteistamme valokuvia, jotka vastaavat alkuperäistä tuotetta mahdollisimman hyvin. Toisinaan tietokoneiden näytöt ja näyttöjen asetukset vaihtelevat, joten emme voi taata sitä, että tuotteet näyttävät näytölläsi täsmälleen samalta kuin alkuperäiset tuotteet. Yleensä erot ovat kuitenkin lähestulkoon huomaamattomia, ja tuotteet näyttävät upeilta.

Mitä voin tehdä, jos en löydä haluamaani tuotetta verkkosivultanne?

Huomaa: Tukikeskuksemme hakupalkkia ei ole tehty tuotehakua varten.

Sinun on käytettävä verkkosivun oikeassa yläkulmassa olevaa Tuotehakupalkkia, tai pudotusvalikon hakuominaisuutta, jos käytät mobiililaitetta.

______________________________________________________________________________________________________

Hakeaksesi tiettyä tuotetta:

1. Syötä tuotteen nimi tai numero (SKU) verkkosivun oikeassa yläkulmassa olevaan tuotehakupalkkiin.

2. Hakutuloksesi näyttävät kaikki hakuusi sopivat tuotteet. Voit valita haluamasi tuotteen, joka vie sinut tuotteen sivulle.

3. Jos sinulla ei ole tuotenumeroa (SKU), voit myös syöttää tietyn värin tai kuvion nimen (esim. raidat, sininen, pilkut). Kaikki hakuusi täsmäävät tulokset näytetään tuloksissa.

4. Jos et löydä haluamaasi tuotetta, se voi tarkoittaa, että se on loppunut varastosta. Yritämme tuoda tuotteet varastoon mahdollisimman pian niiden loppumisesta.