• Kesä-ALE: 30% alennusta + ilmainen toimitus. GO BANANAS!
close menu
  • Kesä-ALE: 30% alennusta + ilmainen toimitus. GO BANANAS!

Vastaavatko verkkosivuston värit alkuperäistä tuotetta?

Pyrimme ottamaan kaikista tuotteistamme valokuvia, jotka vastaavat alkuperäistä tuotetta mahdollisimman hyvin. Toisinaan tietokoneiden näytöt ja näyttöjen asetukset vaihtelevat, joten emme voi taata sitä, että tuotteet näyttävät näytölläsi täsmälleen samalta kuin alkuperäiset tuotteet. Yleensä erot ovat kuitenkin lähestulkoon huomaamattomia, ja tuotteet näyttävät upeilta.