• Sommerudsalg: 30% rabat + fri fragt

Change country

Email privat politik

Vores e-mail privat politik beskriver hvordan Happy Socks beskytter din personlige information, når vi indsamler og benytter information du giver om dig selv.

Hvorfor får du e-mails fra os?

Hvis vi sender dig en e-mail, er det fordi du får information i forbindelse med et køb fra os, eller at du har skrevet dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

Hvordan indsamler og bruger vi din information?

Med udgangspunkt i din accept bruger vi din mailadresse til at sende direkte marketings information til dig. Disse e-mails indeholder information om produkter og services, så som ekslusive tilbud, nye kollektioner, begivenheder eller lignende. For at gøre vores nyhedsbreve så personlige som muligt, bruger vi også information om din ordrehistorik, ordre beløb, hvilken betalingsmetode du bruger, GEO lokation når du åbner nyhedsbrevet og foretrukket sprog.

Du har til enhver tid ret til at få adgang til den information vi har om dig. Yderligere har du ret til at modsætte dig at din data bliver brugt til direkte marketing, og afmelde dig alt fremtidig kommunikation fra os. Har du brug for hjælp i forbindelse med vores opbevaring af din personlige data, kan du til enhver tid komme i kontakt med os via vores Help Center på support(at)happysocks.com.

Hvordan kan du framelde dig?

Hvis du ikke vil modtage vores nyhedsbreve længere, kan du selv framelde dig, ved at klikke på “frameld” i bunden af vores nyhedsbrev.

Vi beskytter din personlige data!

Den information du giver os, vil kun blive benyttet af vores ansatte og service udbydere til at sende dig nyhedsbreve. Vi vil altid beskytte dine personlige detaljer, og vi vil ikke sælge eller dele nogle personlige informationer med tredjeparter uden vi har indhentet din tilladelse.