• Free shipping on all orders!
close menu
  • Free shipping on all orders!

Hvorfor kan jeg ikke placere min ordre eller tjekke-ud på Jeres hjemmeside?

Hvis du ikke er i stand til at betale på vores hjemmeside, så prøv venligst de følgende trin:

1. Betalingsforsøg kan potentielt være nægtet af din bank. Kontakt venligst din bank for at finde ud af om det er tilfældet. De vil også være i stand til at hjælpe dig og låse op for dit kort, så du kan prøve igen.

2. Forsendelses destinationslandet afgører den regionale hjemmeside som du bør handle på. For at sikre dig, at du bestiller på den korrekte regionale hjemmeside, vælg venligst det korrekte flag i øverste venstre hjørne af hjemmesiden. Hvis du handler ind via en mobil enhed, kan du finde landevælgeren i rullemenuen.

3. Du bør sikre at din adresse ikke indeholder nogen ugyldige karakterer (for eksempel: / ( & € * # og så videre).

4. Opdater dit browservindue.

5. Hvis intet af det ovennævnte virker, prøv at placere din bestilling i en anden type browser eller ryd dine internet browser cookies og prøv igen.

6. Hvis en besked popper op der udtrykker at din vare(r) ikke er på lager, kan problemet være at nogle varer i din indkøbskurv blev udsolgt mens du afgav din ordre. Tjek venligst og fjern udsolgte varer ved at klikke på det lille X ved siden af varen.

*Hvis ingen af de ovennævnte forslag løser dit tjek-ud problem, bør du venligst kontakte support.