• Gratis Fragt ved køb for 250 kr

Om webstedet

Hvilken browser kan bruges?

De fleste webbrowsere kan bruges på vores websted. Hvis du oplever problemer, anbefaler vi, at du prøver Mozilla Firefox, Explorer, Safari eller Chrome.

Svarer farverne på webstedet til produktet?

Vi fotograferer alle vores produkter for at få et så retvisende billede af produktet som muligt. Der er undertiden forskel på computerskærme og deres indstillinger, så vi kan ikke garantere, at produktet på din skærm og produktet, som du holder i hånden, ser helt ens ud. Normalt kan forskellen næppe ses, og de ser stadigvæk fantastiske ud.

Hvad kan jeg gøre hvis jeg ikke kan finde mit ønskede produkt på jeres hjemmeside?

Bemærk: Søgelinjen på vores Help Center er ikke oprettet for produktsøgninger af nogen som helst art.

Du skal bruge den tilegnede produkt søgelinje der er placeret i øverste højre hjørne af hjemmesiden, eller den tilegnede søgefunktion i rullemenuen når du benytter en mobil enhed.

______________________________________________________________________________________________________

For at søge efter et specifikt produkt:

1. Indtast venligst artikelnavnet eller artikelnummer (SKU) i produkt søgelinjen i øverste højre hjørne på vores hjemmeside.

2. Resultaterne vil vise alle matchende produkter i forhold til din søgning. Du er derefter i stand til at vælge dit ønskede produkt, hvilket vil føre dig til den specifikke produktside.

3. I tilfælde af at du ikke har artikelnummeret (SKU), kan du også indtaste en specifik farve eller mønsternavn (f.eks. striber, blå, prikker). Alle emnerne som passer til din søgning vil derpå blive fremvist.

4. Hvis du ikke kan finde dit foretrukne emne, kan det betyde at det ikke er på lager i øjeblikket, og vi vil prøve at få det på lager igen så snart som muligt.