• 30% rabat + fri fragt

Change country

Hvordan framelder jeg mig Happy Socks nyhedsbrevet?

1. Rul hele vejen ned til bunden af dit Happy Socks nyhedsbrev og se efter det tilegnede link, hvor du kan framelde dig.

2. Klik på linket for at framelde dig, så du ikke længere modtager nogen fremtidig information og opdateringer fra Happy Socks.

3. Du vil blive omdirigeret til et skærmbillede med en bekræftelse, der vil vise at din framelding er lykkedes.

4. Har du problemer med at finde frameldings-knappen? Benyt venligst søgefunktionen i din browser eller email-programmet for at finde den i dit vindue