Happy Socks

  • Gratis Fragt ved køb for 250 kr
  • Gratis Fragt ved køb for 250 kr

Change country

    PRIVACY POLICY

    PRIVATLIVSPOLITIK – HAPPY SOCKS

    Opdateret: 2018-05-31

    1. VI VÆRNER OM DIN PRIVATLIV

    Hej! Denne meddelelse beskriver, hvordan vi, Happy Socks AB (i det følgende kaldet "Happy Socks", "vi", "os") behandler dine personoplysninger, som du giver os, når du bruger vores hjemmeside https://www.happysocks.com/ (i det følgende kaldet "hjemmeside(n)"). Læs den omhyggeligt. Vi værner om dit privatliv. Vi har derfor gennemført tekniske og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af de personoplysninger, du giver os, når du bruger vores hjemmeside.

    2. HVILKE KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG HVORFOR?

    2.1 Behandling af ordrer afgivet via vores hjemmeside

    I forbindelse med en ordre indsamler vi oplysninger om dit navn (fornavn og efternavn), e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Vi administrerer de indsamlede oplysninger med det formål at behandle din ordre, herunder at kommunikere med dig om ordren (f.eks. til supportformål i tilfælde af problemer med levering af varerne) samt til at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig. Du kan ikke være kunde hos Happy Socks AB, hvis du ikke accepterer behandlingen af ovennævnte personoplysninger. Happy Socks vil beholde dine oplysninger, så længe du er kunde hos virksomheden og i yderligere 36 måneder til ovennævnte formål. Derefter vil de blive lagret i overensstemmelse med visse lovkrav, for eksempel den svenske bogføringslov. Når denne periode er udløbet, bliver dine personoplysninger slettet. Når du betaler via hjemmesiden, skal du desuden give yderligere oplysninger, som f.eks. debet- eller kreditkortoplysninger. Vi bruger tredjepartsbetalingsudbydere til at behandle betalinger via hjemmesiden. Betalingsudbyderne er registreringsansvarlige for deres egen behandling af dine personoplysninger i forbindelse med betalingstransaktioner. Bestemmelsen af de kategorier af personoplysninger, der er skitseret ovenfor, er påkrævet for at vi kan behandle din ordre. Hvis du ikke giver de krævede oplysninger, vil vi ikke kunne behandle din bestiling. Vi opbevarer oplysninger om din ordre og transaktion, herunder eventuelle supportmails, der vedrører ordren, hvis der opstår problemer med de leverede produkter samt til regnskabsmæssige formål.

    2.2 Brug af hjemmesiden og nyhedsbreve

    På grundlag af dit samtykke kan vi også behandle personoplysninger, f.eks. dit navn og din e-mailadresse, som du frivilligt giver os, når du markerer et afkrydsningsfelt ved vores udtjekning, i forbindelse med anmeldelse af et produkt eller tilmelding til vores nyhedsbrev. Enhver registreret anmeldelse vil blive gemt indtil vi giver anden meddelelse herom, og vi vil fortsat sende vores nyhedsbrev til dig, indtil du afmelder dig fra fremtidige meddelelser fra os. Derudover indsamler vi besøgsstatistikker, herunder indhold og besøgte sider, henvisende hjemmeside og søgninger foretaget på vores hjemmeside. Vi bruger dataene til at personliggøre bruger- og handelsoplevelsen online samt udvikle, teste og løbende forbedre vores hjemmeside. Vi indsamler ikke komplette IP-adresser. Derfor kan de indsamlede data ikke forbindes med eller bruges til at identificere dig. Vi bruger cookies og lignende teknologier til at indsamle besøgsstatistikker. Ved at aktivere cookies i din webbrowser og bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. For yderligere oplysninger om vores brug af cookies, henvises til vores Cookies-politik, der er tilgængelig her.

    2.3 Direkte markedsføring og undersøgelser

    Baseret på dit samtykke kan vi behandle din e-mailadresse for at sende direkte marketinginformation til dig for at tilfredsstille vores legitime interesse for at informere dig om tilbud i forbindelse med vores produkter og tjenester. Vi kan også behandle oplysninger om din ordrehistorik, ordreværdi, betalingsmetode, og hvilket hvilket land du har besøgt vores hjemmeside for at sende dig relevante og skræddersyede tilbud via e-mail og andre lignende former for elektronisk kommunikation. Du har til enhver tid mulighed for at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring og afregistrere dig fra fremtidige meddelelser fra os via nedenstående kontaktoplysninger. Derudover kan vi behandle dit navn, din e-mailadresse og ordrehistorik for at udføre kundeundersøgelser for at tilfredsstille vores legitime interesse til at få yderligere kendskab til, hvordan vores kunder ser os og vores produkter og tjenester. De individuelle resultater af undersøgelserne bevares kun i den periode, som det kræver os at kompilere resultatet på et aggregeret niveau, hvorefter de slettes. De aggregerede oplysninger opbevares i en begrænset periode.

    2.4 Statistik og forretningsudvikling

    Vi kan behandle de personoplysninger, du giver os, herunder placering, købte produktkategorier og oplysninger om betalingsmetode, når du bruger vores hjemmeside til statistiske formål, f.eks. til at se, hvor mange personer i en bestemt aldersgruppe har købt vores bestemte produkt. Disse statistiske oplysninger kan bruges til forretningsudvikling. Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at tilfredsstille vores legitime interesse for løbende at forbedre vores forretning og levere nye produkter og tjenester.

    3. HVEM HAR ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?

    3.1 Tredjeparts betalingsudbydere

    Dine personoplysninger kan komme til at blive håndteret af en såkaldt databehandler, der assisterer i vores kommunikation med dig. Denne databehandler behandler kun dine personoplysninger i overensstemmelse med de retningslinjer i henhold til hvilke de blev indsamlet. Vi bruger tredjeparts betalingsudbydere til at håndtere betalinger via vores hjemmeside. For at administrere ordren og for opfyldelsen af aftalen mellem dig og os, vil vi videregive oplysninger om dit navn, adresse, ordreoplysninger og debet- eller kreditkortoplysninger og enheden, der bruges til købet, til betalingsudbyderen. Som nævnt ovenfor er betalingsudbyderne registeransvarlige for deres egen behandling af dine personoplysninger til behandling af betalinger.

    3.2 Leverandør- og lagerpartnere og andre tredjepartsleverandører

    For at kunne håndtere ordrer bruger vi tredjepartsleveringstjenester og lagerpartnere. Derfor vil vi, med henblik på at administrere ordren og opfylde vores kontraktlige forpligtelser i forhold til dig, dele dine personoplysninger, herunder dit navn, adresse og telefonnummer i tillæg til ordreinformation hos vores leverings- og lagerpartnere. Desuden kan vi med henblik på de formål, der er beskrevet ovenfor i afsnit 2, involvere yderligere tredjepartsleverandører, der ikke er nævnt i dette afsnit, f.eks. til at udføre kundeundersøgelser og sende skræddersyede tilbud. Tredjeparts tjenesteleverandører, som vi engagerer, er kontraktligt forpligtet til kun at behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores strenge instruktioner og må ikke bruge dine oplysninger til eget brug. Derudover er de forpligtet til at gennemføre tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger.

    3.3 Koncernselskaber

    Vi kan også videregive dine personoplysninger til virksomheder inden for Happy Socks-koncernen til de formål, der er beskrevet ovenfor. Oplysningerne, der gives til koncernselskaberne, er baseret på samme retsgrundlag som for behandlingen af disse.

    3.4 Andre tredjeparter

    Endelig kan vi behandle og videregive de personoplysninger, som du har leveret til andre tredjeparter end beskrevet ovenfor, til at opfylde vores berettigede interesse for at overholde gældende lov og bestemmelser samt retlige anmodninger eller relevante kendelser fra kompetente domstole og offentlige myndigheder samt til at etablere, udøve og forsvare juridiske krav. Derudover kan vi videregive dine personoplysninger til tredjeparter i tilfælde af fusion eller overførsel af aktiver for at opfylde vores legitime interesse for at gennemføre en sådan fusion eller overførsel af aktiver.

    4. HVAD ER DINE RETTIGHEDER?

    Du har ret til at anmode om adgang til de personoplysninger, som vi lagrer om dig. Du har også ret til at anmode om, at få korrigeret ukorrekte eller ufuldstændige personoplysninger. Desuden har du til enhver tid, i det omfang vores behandling er baseret på dit samtykke, ret til at tilbagekalde dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du har problemer med behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du har naturligvis også ret til at indsende en klage til dit lokale datakontrolråd, hvis du ønsker det. Fra den 25. maj 2018 har du også, i det omfang gældende databeskyttelseslovgivninger giver ret hertil, ret til sletning af dine personoplysninger, begrænsning af behandling, indsigelse mod visse behandlinger samt en ret til dataoverførbarhed. Retten til dataoverførbarhed dækker sådanne personoplysninger, som du har leveret til os, og som vi behandler enten baseret på dit samtykke eller for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser i forhold til dig. Dette omfatter typisk dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse, ordreinformation, ordrehistorik. Det kan også omfatte eventuelle anmeldelser af produkter, du har lavet på hjemmesiden, samt undersøgelsesresultater.

    5. OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER UDEN FOR EU/EØS

    Vi bruger tredjepartsleverandør- og lagerpartnere, der er baseret i Kina, Japan og USA. Derfor kan dine personoplysninger i forbindelse med et køb overføres uden for EU/EØS til lande, der ikke har samme beskyttelsesniveau for personoplysninger som lande inden for EU/EØS. For at sikre, at dine personoplysninger er tilstrækkeligt beskyttede, sikrer vi, at der er truffet passende sikkerhedsforanstaltninger i form af dataoverførselsaftaler, som omfatter standardiserede databeskyttelsesklausuler vedtaget af EU-Kommissionen. Fra den 25. maj 2018 har du ret til at modtage en kopi af klausulerne ved at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

    6. HVORDAN SKAL VI UNDERRETTE DIG OM ÆNDRINGER TIL DENNE MEDDELELSE?

    Hvis vi ændrer disse oplysninger, underretter vi dig via Help Center. Vi råder dig til at holde dig ajour med vores privatlivspolitik, når du besøger vores hjemmeside.

    7. SPØRGSMÅL?

    Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores behandling af personoplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af følgende kontaktoplysninger.

    Happy Socks AB (556753-0349)
    Valhallavägen 66
    114 27 Stockholm
    Sweden

    support@happysocks.com

     

     

     

    Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

    Kan du ikke finde det du leder efter?