• Gratis Fragt ved køb for 250 kr

Jeg vil gerne sælge Happy Socks – hvem kontakter jeg?

For at angive din interesse, skal du udfylde denne kontaktformular vi har i tilfælde som dette:

https://www.happysocks.com/retailer/

For at du kan få et svar så hurtigt som muligt og for at sikre at din henvendelse ikke bliver overset, beder vi dig om at udfylde alt information vi beder om i denne form. Efter du har udfyldt den, vil dine oplysninger blive sendt til distributøren, der er ansvarlig for dit land. Distributøren vil kontakte dig så hurtigt som de kan. Desværre er det ikke muligt for os at sive hvor længe dette vil tage på forhånd, og vi takker for din tålmodighed og forståelse.