• Start årstiden med stil: tjek SS18-kollektionen ud!

Change country

Jeg har modtaget et forkert produkt/størrelse – hvad gør jeg?

Hvis du modtager en forsendelse, der indeholder beskadigede eller fejlpakkede varer, forkert størrelse eller produkt, skal du kontakte os ved at bruge kontaktformularen, og vi skal gøre, hvad vi kan, for at rette op på fejlen. Du får leveret nye varer eller pengene tilbage alt efter dit valg. Vigtigt: Du skal angive dit bestillingsnummer.