Gratis fragt ved køb for 300 kr

Jeg har afgivet en bestilling men endnu ikke modtaget en e-mail med bekræftelse. Hvad betyder det?

Du bedes kontrollere din spammappe, fordi e-mailen med bekræftelsen kan fejlagtigt være blevet opfattet som en uønsket mail og placeret dér.

Bestillingsbekræftelsen sendes normalt øjeblikkeligt, men det sker, at der opstår forsinkelse. Har du ikke har modtaget den efter 24 timer, skal du kontakte os, så vi kan kontrollere, at alt er i orden med din bestilling.